Ga naar de inhoud

Edmund Vanrenterghem

(BE Oostende 1948) is een man van passies. In zijn bewogen jeugd was hij met muziek bezig en ontdekte in die periode ook de analoge fotografie. Daarna verdrong het familiaal- en beroepsleven het verlangen naar expressie naar de achtergrond. Eens de tijd rijp ging Edmund zich bijscholen aan de Academie. Keramiek sculptuur, nadien juweel-ontwerp en via een opleiding goudsmid kwam hij weer bij de fotografie terecht. Op dat gebied is hij een selfmade man en kwam via de Grote VerLeieding bij Fotoclub Groeninghe terecht, waar hij de liefde voor deze kunstvorm terugvond. Edmund staat in bewondering voor de natuur en de zoektocht naar vernieuwd denken is zonder einde.

Lid Fotoclub Groeninghe 2015

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.